Ce este IPTV?

  In modul in care evolueaza tehnologia nu mai este de mirare ca acum putem avea programele TV indragite chiar si fara sa apelam la cablu sau satelit. Internetul face posibil acest lucru, iar prin serviciul IPTV poti sa selectezi, inregistrezi si sa vizionezi serialele si emisiunile preferate oricand vrei. In plus, poti beneficia de aceasta tehnologie si daca te afli in alta tara – in cazul in care vrei sa urmaresti in continuare emisiunea favorita, in format HD, atunci ai nevoie sa iti instalezi serviciul IPTV.

  IPTV (sau Internet Protocol Television) este definit ca fiind un sistem prin care serviciile de televiziune sau continutul audio/video sunt livrate folosind suita protocoalelor de internet, printr-o retea care schimba pachete de date, si nu prin intermediul semnalului terestru traditional. Practic, daca vrei sa vezi programe TV cu sunet si imagine HD prin cablu de internet, atunci ai nevoie sa iti instalezi serviciul de IPTV Aka TV.

  IMG 2517

  Firestick pentru toata lumea :)

  Aka TV recomanda Firestick, indiferent daca aveti ultimul model de Smart TV.
  Puteti achizitiona un Firestick de pe Amazon sau pentru cei din Romania, il gasiti la eMag. Pentru Firestick va trebuie un cont. Daca esti in Romania, iti poti face cont pe amazon.com.
  Este mic si-l puteti lua cu dvs. oriunde doriti. Merge la orice televizor care are HDMI.
  Pe Firestick puteti instala Aka TV Player sau orice alta aplicatie IPTV, in plus este facut special pentru streaming.
  IPTV ESTE TELEVIZIUNEA VIITORULUI

  firestick

  Putem oferi serviciile noastre IPTV pe tot globul. Aka TV va ofera variate pachete.

  map img
  ×

  Salut!

  Suntem online de Luni pana Duminica intre orele 07:00 - 23:00 (Europe/London Time Zone)

  × Support